Landhuis Leperkoen

Het landhuis uit 1917 wordt in zijn geheel verhuurd als groepsaccommodatie of als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, vergaderingen of trainingen.

De benedenverdieping bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle gemakken (fornuis, koelkasten, vriezers, afwasmachine en magnetron).
Deze is apart te huren.
 
Op de benedenverdieping is één 2-persoons slaapkamer. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de andere tien slaapkamers. In totaal zijn er 24 slaapplaatsen (boxspringbedden). Linnengoed kunt u zelf meebrengen maar is ook te huur.
 
Er is een sportveldje, een jeu de boules baan, een mogelijkheid voor tafeltennis en op een groot gedeelte van het landgoed kan gewandeld worden. In de zomer kan men gebruik maken van het openlucht zwembad.
 
 
Algemene gegevens
Aantal personen overnachten 24
Aantal personen vergadering 50
Aantal personen feest 80
Aantal parkeerplaatsen 60
Wireless internet en beamer beschikbaarExtra slaapplaatsen

Mocht je gezelschap meer dan 24 slaapplaatsen nodig hebben, dan heeft huisje Tobias nog 4 extra slaapplaatsen. Lees verder...

Onze Locatie