Particulieren

Het landhuis uit 1917 kan in zijn geheel verhuurd worden als groepsaccommodatie of alleen de benedenverdieping als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, recepties of vergaderingen. Ook is het mogelijk om op korte termijn bij ons één of méérdere tweepersoons kamers te reserveren. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

De benedenverdieping die u ook alleen kunt huren, bestaat uit een sfeervolle zaal (ca. 8 x 10 meter) met een eetgedeelte, zitjes en een open haard. Er is een afsluitbare serre (ca 3 x 4 meter). De ruime klassieke keuken met bijkeuken is voorzien van alle gemakken (fornuis, koelkasten, vriezers, afwasmachine en magnetron).

 
Op de benedenverdieping is één 2-persoons slaapkamer. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de andere tien slaapkamers. In totaal zijn er 24 slaapplaatsen (geen stapelbedden). Linnengoed
kun je zelf mee brengen, maar is ook te huur. Er is een sportveldje, een jeu de boules baan, een mogelijkheid voor tafeltennis en op een groot gedeelte van het landgoed kan gewandeld worden. In de zomer kan je gebruik maken van het openlucht zwembad.
 
Algemene gegevens
  • Aantal personen overnachten 24
  • Aantal personen vergadering 50
  • Aantal personen feest 80
  • Aantal parkeerplaatsen 60
  • Wireless internet, beamer en flipover beschikbaarExtra slaapplaatsen

Mocht je gezelschap meer dan 24 slaapplaatsen nodig hebben, dan heeft huisje Tobias nog 4 extra slaapplaatsen. Lees verder...

Onze Locatie